Βίντεο με αποσπάσματα και φωτογραφικό υλικό από αγώνες Grappling, στους οποίους έχουν λάβει μέρος αθλητές του τμήματος του Diogenis Fight Club, του Μπάμπη Ελισιάδη.

Μια πολυαναμενόμενη συνάντηση με κανόνες BJJ no Gi μεταξύ του Παγκοσμίου Πρωταθλητή Πάλης, Grappling και ερασιτεχνικού MMA Αρζουμανίδη Γιάννη με τον Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή και ειδικό στο Βραζιλιάνικο Jiu Jitsu Big John.

Τελικός της κατηγορίας των 77 κιλών Grappling Gi στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών του 2013 μεταξύ των Barbossa R. (SWE) και Kozak M. (POL).

Αγώνας προκριματικού γύρου της κατηγορίας των 84 κιλών Grappling Gi στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών του 2013 μεταξύ των Nazarov G. (GRE) και Trushinikov E. (UKR).

Τελικός της κατηγορίας των 92 κιλών Grappling Gi στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών του 2013 μεταξύ των Baginski P. (POL) και Tomasetti B. (ITA).

Τελικός της κατηγορίας των 84 κιλών Grappling Gi στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών του 2013 μεταξύ των Nedzi P. (POL) και Anacoreta L. (ITA).

Τελικός της κατηγορίας των 53 κιλών Grappling Gi στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών του 2013 μεταξύ των Roggio G. (ITA) και Talvard O. (FRA).

Τελικός της κατηγορίας των 66 κιλών Grappling Gi στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών του 2013 μεταξύ των Zaynukov Z. (RUS) και Franceschini S. (ITA).

Τελικός της κατηγορίας των 71 κιλών Grappling Gi στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών του 2013 μεταξύ των Polok M. (POL) και Asildarov M. (RUS).

Τελικός της κατηγορίας των 58 κιλών Grappling Gi στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών του 2013 μεταξύ των Bazile A. (FRA) και Shkvarunets M. (RUS).