Τελικός των 71 κιλών ελληνορωμαϊκής πάλης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης μη Ολυμπιακών κατηγοριών του 2016, διοργάνωση που φιλοξενήθηκε από 10 έως και 11 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη.

2ος μικρός τελικός των 71 κιλών ελληνορωμαϊκής πάλης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης μη Ολυμπιακών κατηγοριών του 2016, διοργάνωση που φιλοξενήθηκε από 10 έως και 11 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη.

1ος μικρός τελικός των 71 κιλών ελληνορωμαϊκής πάλης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης μη Ολυμπιακών κατηγοριών του 2016, διοργάνωση που φιλοξενήθηκε από 10 έως και 11 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη.

Αγώνας του προκριματικού γύρου μεταξύ του Ιρανού Hasan Jahanbakhsh Forouzandeh Ghojehbeiglou και του Ηλία Παγκαλίδη στην κατηγορία των 85 κιλών ελληνορωμαϊκής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης παίδων/κορασίδων που φιλοξενήθηκε από 13 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

Αγώνας του προκριματικού γύρου μεταξύ του Πολωνού Gerard Cyprian Kurniczak και του Ιορδάνη Καλαϊτζίδη στην κατηγορία των 100 κιλών ελληνορωμαϊκής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης παίδων/κορασίδων που φιλοξενήθηκε από 13 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

Αγώνας του 1/8 γύρου μεταξύ του Εσθονού Raoul Aho Leitham και του Δημήτριου Νικολαΐδη στην κατηγορία των 69 κιλών ελληνορωμαϊκής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης παίδων/κορασίδων που φιλοξενήθηκε από 13 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

Αγώνας του προκριματικού γύρου μεταξύ του Μολδαβού Valentin Petic και του Γιώργου Νικολόπουλου στην κατηγορία των 58 κιλών ελληνορωμαϊκής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης παίδων/κορασίδων που φιλοξενήθηκε από 13 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

Αγώνας του 1/8 γύρου μεταξύ του Κωνσταντίνου Δαμιανάκη και του Αζέρου Elnur Musayev στην κατηγορία των 54 κιλών ελληνορωμαϊκής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης παίδων/κορασίδων που φιλοξενήθηκε από 13 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου, στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα.

Τελικός της κατηγορίας των 130 κιλών ελληνορωμαϊκής πάλης μεταξύ του Τούρκου Riza KAYAALP και του Κουβανού Mijain LOPEZ NUNEZ, κατά την διάρκεια των 31ων θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέϊρο στις 15 Αυγούστου του 2016.

Τελικός της κατηγορίας των 98 κιλών ελληνορωμαϊκής πάλης μεταξύ του Αρμένιου Artur ALEKSANYAN και του Κουβανού Yasmany Daniel LUGO CABRERA, κατά την διάρκεια των 31ων θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέϊρο στις 16 Αυγούστου του 2016.