Πολίτες ή οπαδοί;

Facebook και palema.gr Twitter και palema.gr GooglePlus και palema.gr RSS και palema.gr

Είστε εδώ:Αρχική»Σύλλογοι»ΒΑΟ»Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος - Ένα καταφύγιο Αθλητισμού

Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος - Ένα καταφύγιο Αθλητισμού

Γράφτηκε από  Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Τμήμα πάλης του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου. Τμήμα πάλης του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου.

Είναι κοινή παραδοχή πως τα χρόνια που διανύουμε είναι από τα χειρότερα που έχει ζήσει εδώ και δεκαετίες η χώρα μας. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν σε κάθε γωνιά της χώρας γιγαντώνονται με ραγδαίους και τρομαχτικούς ρυθμούς. Πρέπει πάση θυσία να προστατέψουμε και να διαφυλάξουμε τα νιάτα μας δίδοντάς τους το καταφύγιο του αθλητισμού.

Ένα καταφύγιο λοιπόν από αυτά είναι και ο Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος που ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά του για να συμπεριλάβει κάθε νέο και νέα υπό την σκέπη του με στόχο τόσο να τον ασκήσει σωματικά όσο και να τον διαφυλάξει από κινδύνους που καραδοκούν ανά πάσα στιγμή.

Αυτό που διαφοροποιεί τον Β.Α.Ο. από άλλους Αθλητικούς συλλόγους , είναι το γεγονός πως συγκέντρωσε ανθρώπους με οράματα, με αγάπη στους νέους, ανθρώπους που πιστεύουν ακλόνητα στον αθλητισμό και τα οφέλη του, που πιστεύουν στην υπηρεσία του συνανθρώπου και που κυρίως οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Εμείς εδώ στον Β.Α.Ο. είμαστε "πλούσιοι" και "ευλογημένοι" και αυτό γιατί τα νιάτα μας είναι ο θησαυρός μας και το μέλλον τους η ευλογία μας. Στόχος μας είναι να συμπεριλάβουμε όσο περισσότερα παιδιά γίνεται στον αθλητισμό, να τα διδάξουμε δύναμη και ήθος στη ζωή ώστε να μπορέσουν α ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες που πληθαίνουν με γοργούς ρυθμούς.

Απλώνουμε λοιπόν το χέρι μας και προσκαλούμε όλους τους νέους μαζί μας, να σκίσουμε τα δίχτυα στο ποδόσφαιρο, να βάλουμε καλάθια στο μπάσκετ, να υπερπηδήσουμε το φιλέ στο βόλεϊ και να εκτινάξουμε την παλαίστρα στα ύψη.

Είμαστε εδώ, ένα καταφύγιο αθλητισμού στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με μοναδικό θησαυρό τα παιδιά μας...

Ρεοζίλη Χατζηχαραλάμπους

Σχόλια

Google+

 

Ημερολόγιο άρθρων

« Φεβρουάριος 2018 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28