Η eurovision της πουστιάς

Γράφτηκε από τον Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 02:12

Απορίες, μειδίαμα, γέλια, κλάματα, αηδία, αγανάκτηση, χαρά και ξανά απορίες. Αναρωτιέμαι τι συναισθήματα νιώθω όταν σκέφτομαι το νικητήριο τραγούδι της eurovision.

Ο γηραιότερος παλαιστής στον κόσμο

Γράφτηκε από τον Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013 11:12

Παρά τα 86 του χρόνια, αισθάνεται ακόμα νέος για να παλέψει!

Πραγματικά είναι φοβερό να μπορείς να φανταστείς πως το άθλημα της Πάλης διέγραψε την πορεία του ανά τους αιώνες και πως κάθε λαός την ανέπτυξε και την αποθανάτισε.

Φωτογραφίες από τη 15νθήμερη προετοιμασία του Γιάννη Αρζουμανίδη με την καλύτερη ομάδα του κόσμου και τον προπονητή του Κώστα Σωτηριάδη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αλεξανδρίδη Χρηστάκη, απεύθυνε ο Γιάννης, που συνέβαλε στο να γνωρίσει πολλά γύρω από την προπόνηση αλλά και να γίνει φίλος με ολυμπιονίκες αθλητές, προπονητές θρύλους και ξενιτεμένους Έλληνες που διαπρέπουν στην περιοχή. Συγκρίνοντας την Αμερικανική με τη Ρώσικη ομάδα, βρήκε ομοιότητες στον τρόπο προώθησης του αθλήματος αλλά περισσότερο πειθαρχημένους τους Ρώσους αθλητές και μεγαλύτερο τον όγκο της προπόνησής τους. Η τελευταία προετοιμασία του πρωταθλητή μας για το παγκόσμιο, θα γίνει στην Ελλάδα με βοηθούς του, τους Μάκη Γιαγιά, Στάθη Τοπαλίδη, Βαγγέλη Σταμάτη και Γιώργο Μπέτα.

Η σεμνή υποδοχή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή

Γράφτηκε από τον Τρίτη, 02 Αυγούστου 2011 00:19

Με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος, ο έφηβος, Ξενίδης Τιμοφέϊ, χθες το απόγευμα, επέστρεψε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου τον υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΦΠάλης, κ. Ξενοφών Αθανασίου.

Προπονητών πάλης, στιγμές

Γράφτηκε από τον Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 23:00

Φωτογραφίες των προπονητών πάλης από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών, ελληνορωμαϊκής, ελευθέρας και γυναικείας πάλης, για το 2010, που έλαβε χώρα στο Αθλητικό Κέντρο "Μαζαράκη" του Δήμου Περιστερίου, το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου 2010. Άνθρωποι, όλων των ηλικιών, απ' όλα τα μέρη της Ελλάδας και σε διάφορες συναισθηματικές καταστάσεις, που συνήθως πληρώνουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Αβράμης Σπύρος και Δημοτικές Εκλογές

Γράφτηκε από τον Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 00:00

Ο προπονητής της Τρίκκης Τρικάλων κ. Σπύρος Αβράμης θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Αγριελιάς του Δήμου Τρικκαίων. Για να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, ετοιμάσαμε ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα.

Τουνουσίδης Θεόδωρος

Γράφτηκε από τον Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 00:00

Φωτογραφίες του Θοδωρή Τουνουσίδη από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης του 2010, στη Μόσχα. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης του 2010 στην ιστοσελίδα με τις θεαματικότερες φωτογραφίες από το άθλημα της πάλης, Wrestling arena.

Βασίλης Κολλάρος και Μπουντεσλίγκα

Γράφτηκε από τον Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009 08:00

Φωτογραφίες του Βασίλη Κολλάρου, αθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, με προπονητή το μεγάλο δάσκαλο της πάλης, Παναγιώτη Αρκουδέα, από τη συμμετοχή του στους αγώνες της Μπουντεσλίγκα.