Στην Σόφια το αγωνιστικό τμήμα πάλης του Ογχηστού

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Αναμνηστική φωτογραφία από το προπονητικό κάμπ. Αναμνηστική φωτογραφία από το προπονητικό κάμπ. palema.gr

Στην Σόφια της Βουλγαρίας και το προπονητικό κέντρο Dianabat βρέθηκαν στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς οι αθλητές του Π.Α.Α.Π. Ογχηστού.

Ταξιδεμένη θα είναι απ' ότι φαίνεται η νέα αγωνιστική σεζόν για τη αγωνιστική ομάδα Ελληνoρωμαϊκής πάλης του Ογχηστού καθώς η νέα χρονιά ξεκίνησε με την επίσκεψη 5μελούς αποστολής στην Σόφια της Βουλγαρίας και το προπονητικό κέντρο Dianabat όπου 5 παλαιστές του συλλόγου είχαν ολιγοήμερη πλην όμως μια πολύ χρήσιμη παλαιστική εμπειρία συμμετέχοντας στις προπονήσεις του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος του ιστορικού συλλόγου που στην δύναμη του καταγράφει μία μακροσκελή λίστα Ολυμπιονικών και παλαιστών παγκοσμίου κύρους.

Θερμά ευχαριστήρια εξέφρασε η διοίκηση του συλλόγου προς τους προπονητές Marian Bayndov και Dimcho Dimchev για την αποδοχή και την υποδειγματική φιλοξενία.

Σχόλια
Χονδρονάσιος Χαρίλαος

Προπονητής της Πρότυπης Αθλητικής Ακαδημίας Πάλης "Ο Όγχηστος" Πλατυκάμπου στην ελευθέρα πάλη και το τζούντο και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου «Αργοναύτες 2008».