Κοινή προετοιμασία Α.Σ. Τρικάλων και Ηρακλή Περιστερίου

Γράφτηκε από τον  Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Αναμνηστική φωτογραφία μετά το πέρας της προετοιμασίας. Αναμνηστική φωτογραφία μετά το πέρας της προετοιμασίας. Α.Σ. Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διήμερη κοινή προετοιμασία της ομάδας πάλης του Α.Σ. Τρικάλων και του Ηρακλή Περιστερίου στο γυμναστήριο πάλης "Βαγγέλης Σκούρας" στα Τρίκαλα.

Οι προπονήσεις έγιναν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017 υπό την επίβλεψη των προπονητών των ομάδων κ. Αναγνωστόπουλο Σωτήριο, κ. Μότσιο Βασίλειο, και των ομοσπονδιακών προπονητών κ, Κατσαρό Χρήστο, κ Παγκαλίδη Ιωάννη.

WresVarious 017 2017

Στόχος των κοινών προετοιμασιών είναι να βοηθηθούν οι αθλητές να επιτύχουν καλύτερη αγωνιστική απόδοση και να αναπτύξουν με τους συναθλητές τους φιλίες, να επικοινωνούν μεταξύ τους και να συνειδητοποιήσουν την αξία της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας.

Η κοινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, στα πλαίσια του "ευ αγωνίζεσθαι" που συνέβαλε στη δημιουργία στενών δεσμών ανάμεσα στους αθλητές των δύο συλλόγων, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και σε "χαλεπούς καιρούς", σαν αυτούς που διανύουμε, ο αθλητισμός δημιουργεί στέρεες βάσεις.

Καλή συνέχεια.

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr