Στην ΕΟΕ ο Β' αντιπρόεδρος της ΕΛΟΠ Φάνης Μπατζακίδης

Γράφτηκε από τον  Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Στιγμιότυπο από την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων και νεανίδων του 2017 που φιλιξενήθηκε στην Κατερίνη. Στιγμιότυπο από την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων και νεανίδων του 2017 που φιλιξενήθηκε στην Κατερίνη. palema.gr

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει να χαίρει την εκτίμηση του συνόλου των ομοσπονδιών. Ακόμα ένα μέλος της ομοσπονδίας στελέχωσε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη που δείχνει όλο το αθλητικό κίνημα στην Πάλη και στην προσφορά της στις αξίες του Ολυμπισμού.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΟΕ, όπου συγκροτήθηκαν οι Επιτροπές, ο Β αντιπρόεδρος της ΕΛΟΠ Φάνης Μπατζακίδης εξελέγη μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας. Της σημαντικότερης Επιτροπής της ΕΟΕ.

«Η εμπιστοσύνη που δείχνει το σύνολο του αθλητισμού στην Πάλη, είναι κάτι που μας ικανοποιεί, μας δίνει δύναμη και φυσικά μου ανοίγει την όρεξη για… δουλειά» δήλωσε ο Φάνης Μπατζακίδης και κατέληξε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν. Θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά για το καλό του ελληνικού αθλητισμού και να βοηθήσω όσο μπορώ την Πάλη».

Πηγή: ΕΛ.Ο.Π.

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr