Σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το 10ο Πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης

Γράφτηκε από τον  Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Στιγμιότυπο από την διοργάνωση του 2013. Στιγμιότυπο από την διοργάνωση του 2013. Α.Π.Σ. Τρίκαλα

Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης και ο Α.Π.Σ. Τρίκαλα ενημερώνουν μέσω δελτίου τύπου, όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με την τελευταία αυτή αθλητική διοργάνωση για το 2017.

Αγαπητέ/ή συνάδελφε,

Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης σας εύχεται ολόψυχα μία καλή, δημιουργική αθλητική χρονιά, με υγεία.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για το 10ο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 17.12.2017.

Παρακαλούμε, για οποιεσδήποτε επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες για το 10ο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης σχετικές με τη διεξαγωγή του και την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής σας, επικοινωνήστε με την ΕΛΟΠ είτε στο τηλ. 6932212151- Ν. Τσιακάρας.

Η προκήρυξη των αγώνων, η δήλωση συμμετοχής και το έντυπο ενημέρωσης- συγκατάθεσης γονέα, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα www.palema.gr, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ: www.apstrikala.gr.

Σημαντικές ημερομηνίες

13.12.2017: χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής- οριστικών δηλώσεων για το 10ο πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης.

15.12.2017: ολοκλήρωση της διαδικασίας των συμμετοχών.

17.12.2017: Διαπιστεύσεις αθλητών- κληρώσεις αγώνων- διαπιστεύσεις συλλόγων

17.12.2017: τελετή έναρξης του 10ου πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης

17.12.2017: Διεξαγωγή του 10ου πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης και των παράλληλων δράσεων αυτού.

Τόπος τέλεσης: Τρίκαλα, Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων (οδός Κατσιμήδου).

Προσκαλούνται όλοι οι διοικητικοί παράγοντες, παλαιότεροι και νεότεροι αθλητές/τριες, καλεσμένοι και επισκέπτες του 9ου πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης και της πόλης των Τρικάλων για ένα αγωνιστικό και παράλληλα εορταστικό και ψυχαγωγικό διήμερο στην πρωτεύουσα του Νομού Τρικάλων και στις υπέροχες τοποθεσίες που την περιτριγυρίζουν.

Για την οργανωτική επιτροπή του 10ου πανελλήνιου παιδικού τουρνουά πάλης

Νίκος Τσιακάρας

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr