Για το χάλκινο παλεύει ο Ιωσηφίδης

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κάτω των 23ων 2017. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κάτω των 23ων 2017. United World Wrestling

Ελπίδες για μετάλλιο από την αποστολή της ελληνορωμαϊκής πάλης μετά το πέρας του πρωϊνού αγωνιστικού προγράμματος, της σημερινής πρώτης ημέρας του Παγκόσμιου πρωταθλήματος πάλης Κ23 που φιλοξενείται στην Πολωνία.

Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης για μια ακόμη φορά διεκδικεί μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα το χάλκινο στην κατηγορία των 98 κιλών με αντίπαλο τον Τούρκο Fatih BASKOY (παλαίστρα Β', αγώνας υπ' αριθμόν 111) στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Τσεκερίδης στον κρίσιμο αγώνα των ρεπεσάζ απέναντι στον Αζέρο Islam ABBASOV για το εισιτήριο διεκδίκησης χάλκινου μεταλλίου στα 85 κιλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, ενώ στα 75 κιλά ο Χρήστος Κουτσουρίδης ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον αντίπαλό του Λευκορώσο Tsimur BERDYIEU χωρίς κάποια συνέχεια στα ρεπεσάζ της κατηγορίας.

Περισσότερα σε εκτενέστερο άρθρο μετά το πέρας των σημερινών αγώνων.

Παρακολουθήστε σε ζωντανή αναμετάδοση την προσπάθεια του Έλληνα αθλητή στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr