Αναβολή αγώνων του παιδικού τουρνουά

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Το λογότυπο της ΕΛ.Ο.Π. Το λογότυπο της ΕΛ.Ο.Π. Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Σε αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου ετήσιου Πανελλήνιου παιδικού Πρωταθλήματος στην Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλία προέβει η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, σύμφωνα με δελτίο τύπου το οποίο εστάλη στο palema.

Αριθ. Πρωτ. 3581/ΦΣ
Άνω Λιόσια,26/9/2017

Προς: Τα Σωματεία μέλη της ΕΛ.Ο.Π.

Κύριε Πρόεδρε,

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι, μετά από αιτήματα συλλόγων και λόγω μικρής συμμετοχής, κυρίως από την βόρεια Ελλάδα και με απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής, αναβάλεται το Παιδικό τουρνουά το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 30/9 & 1/10/2017 για την Βόρειο Ελλάδα και Θεσσαλία και ορίζονται νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ως εξής: Ευρωπός (Δημοτικό γυμναστήριο) 21/10/2017 και Λάρισα (ΕΑΚ αίθουσα βαρέων αθλημάτων) 22/10/2017.

Παρακαλούμε όπως για την καλύτερη οργάνωση των αγώνων σταλούν εκ νέου δηλώσεις συμμετοχής με καταληκτική ημερομηνία για τους αγώνες στο Ευρωπό & Λάρισα στις 13/10/2017.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο Γεν. Γραμματέας
ΞΕΝΟΦΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr