Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Πρόσκληση στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης Παίδων - Κορασίδων 2017, απηύθυνε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού την Πέμπτη, 31 Αυγούστου και ώρα 12:00 μ.μ., με δελτίο τύπου που απέστειλε σε φορείς, σωματεία και ΜΜΕ.

Πιό συγκεκριμένα:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης Παίδων – Κορασίδων 2017, που θα λάβει χώρα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την Πέμπτη, 31 Αυγούστου και ώρα 12:00 μ.μ.

Στην συνέντευξη Τύπου θα παρεβρεθούν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Σπύρος Πάντζας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ Δημήτρης Τραμπάκουλας, η χάλκινη Παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αμιράν Καρντάνοφ.

Το πρόγραμμα των αγώνων στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr