Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο η Πρεβολαράκη

Γράφτηκε από τον  Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Στιγμιότυπο από τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Ρουμάνα Estera DOBREΗ. Στιγμιότυπο από τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Ρουμάνα Estera DOBREΗ. United World Wrestling

Το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 53ων κιλών κατέκτησε η Μαρία Πρεβολαράκη, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Παρίσι, επιβεβαιώνοντας τις προγνώσεις που την ήθελαν 3ο φαβορί της διοργάνωσης.

Στην πορεία της προς τον μικρό τελικό αντιμετώπισε με επιτυχία στον γύρο των 1/8 την Aigul NURALIM από το Καζακστάν (5-0), ενώ στον προημιτελικό (1/4) ηττήθηκε με 6-4 από την Λευκορωσίδα Vanesa KALADZINSKAYA.

Με την επικράτηση της Λευκορωσίδας στον όμιλο έφτασε στον τελικό της κατηγορίας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην πρωταθλήτριά μας να αγωνιστεί στο ρεπεσάζ, όπου νίκησε με άνεση την Μολδαβή Iulia LEORDA με 3-1, εξασφαλίζοντας έτσι την συμμετοχή της στον μικρό τελικό.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε την Ρουμάνα Estera DOBREΗ, αναμέτρηση την οποία πήρε με πτώση εξασφαλίζοντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο, δεύτερη μεγάλη διάκριση για φέτος, μετά το χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr