Ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Έλληνες αθλητές της ελληνορωμαϊκής

Γράφτηκε από τον  Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Η αφίσα των αγώνων. Η αφίσα των αγώνων. United World Wrestling

Ολοκληρώθηκαν χθες οι αγώνες της ελληνορωμαϊκής στο φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισίου, ενώ σήμερα ξεκινούν την προσπάθεια τους για διάκριση οι αθλήτριες της ελευθέρας γυναικών.

Άκρος επιτυχημένοι αγωνιστικά οι αγώνες της ελληνορωμαϊκής χωρίς όμως από ελληνικής πλευράς να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα κατά την χθεσινή 2η μέρα των αγώνων, ο Χρήστος Θεοδωράκης ηττήθηκε από τον Ελβετό αντίπαλό του Flavio FREULER στον γύρο των 1/16 της κατηγορίας των 66 κιλών με 8-0 στα σημεία, ενώ την ήττα με 2-1 γνώρισε και ο Νικόλαος Λέων αντιμετωπίζοντας στον γύρο των 1/8 τον Λευκορώσο Kiryl HRYSHCHANKA.

Η τελική κατάταξη των Ελλήνων αθλητών στην διοργάνωση:

  • Χρήστος Θεοδωράκης, 33ος στην κατηγορία των 66 κιλών
  • Γεώργιος Πρεβολαράκης, 30ος στην κατηγορία των 75 κιλών
  • Λαοκράτης Κεσίδης, 10ος στην κατηγορία των 98 κιλών
  • Νικόλαος Λέων, 16ος στην κατηγορία των 130 κιλών

Η απευθείας αναμετάδοση των αγώνων ξεκινά στις 11:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr