Θεοδωράκης και Λέων παλεύουν σήμερα 2η μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Φωτογραφίες αρχείου. Φωτογραφίες αρχείου. United World Wrestling

Δεύτερη μέρα της ελληνορωμαϊκής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισίου η σημερινή και την σκυτάλη από ελληνικής πλευράς παίρνουν οι Χρήστος Θεοδωράκης και Νικόλαος Λέων.

Άκρως θεαματική η χθεσινή 1η ημέρα των αγώνων ελληνορωμαϊκής στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, με εντυπωσιακές αναμετρήσεις καθ’ όλη την πορεία προς τους τελικούς αλλά και οι τελικοί των κατηγοριών ικανοποίησαν τόσο τους φιλάθλους που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες αλλά και όλους τους φίλους της πάλης ανά τον κόσμο που παρακολούθησαν την διαδικτυακή αναμετάδοση.

Από ελληνικής πλευράς ο Γεώργιος Πρεβολαράκης ηττήθηκε στον γύρο των 1/16 της κατηγορίας των 75 κιλών από τον Δανό Rajbek Alvievich BISULTANOV με 8-0 στα σημεία. Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Λαοκράτη Κεσίδη ο οποίος αντιμετώπισε επιτυχώς τον Κουβανό Reiniel Pablo DIAZ RAMOS με 14-5 στα σημεία στον γύρο των 1/16 των 98 κιλών. Ηττήθηκε όμως στον επόμενο γύρο από τον Λιθουανό Vilius LAURINAITIS με 3-1 στα σημεία ολοκληρώνοντας και αυτός την συμμέτοχή του στην διοργάνωση.

Σήμερα στην μάχη ρίχνονται ο Χρήστος Θεοδωράκης με αντίπαλό του τον Ελβετό Flavio FREULER στον γύρο των 1/16 της κατηγορίας των 66 κιλών (μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στην παλαίστρα Δ’ αναμέτρηση υπ’ αριθμόν 273), ενώ στα 130 κιλά ο Νικόλαος Λέων αντιμετωπίζει στον γύρο των 1/8 τον Λευκορώσο Kiryl HRYSHCHANKA (παλαίστρα Β’ αναμέτρηση υπ’ αριθμόν 214).

Η απευθείας αναμετάδοση ξεκινά στις 11:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr