Πρεβολαράκης και Κεσίδης στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον  Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Φωτογραφίες αρχείου. Φωτογραφίες αρχείου. palema.gr

Ο Γεώργιος Πρεβολαράκης και ο Λαοκράτης Κεσίδης ανοίγουν την αυλαία για την ελληνική αποστολή, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης Ανδρών & Γυναικών που διεξάγεται από αύριο στην πρωτεύουσα της Γαλλίας Παρίσι.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν αύριο είναι αυτές των 71, 75, 85 και 98 κιλών ελληνορωμαϊκής πάλης, οι οποίες και πέρασαν από την διαδικασία ζύγισης πριν από λίγες ώρες. Από ελληνικής πλευράς αύριο ρίχνονται στην μάχη οι Γεώργιος Πρεβολαράκης και Λαοκράτης Κεσίδης.

Πιο συγκεκριμένα, αντιμέτωπος με τον Δανό Rajbek Alvievich BISULTANOV είναι ο Γεώργιος Πρεβολαράκης στον γύρο των 1/16 της κατηγορίας των 75 κιλών (μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στην παλαίστρα Γ’ αναμέτρηση υπ’ αριθμόν 88), ενώ ο Λαοκράτης Κεσίδης αντιμετωπίζει στον γύρο των 1/16 τον Κουβανό Reiniel Pablo DIAZ RAMOS στα 98 κιλά (παλαίστρα Α’ αναμέτρηση υπ’ αριθμόν 16).

Η απευθείας αναμετάδοση ξεκινά στις 11:00 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Σχόλια
Κουκλίδης Χαράλαμπος

Διαχειριστής του www.palema.gr, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης στον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ὁ Ἠμαθίων.

Ιστότοπος: www.palema.gr