Είναι από τις στιγμές που μαθαίνεις αυτό που συνέβη και παγώνεις και ο χρόνος μοιάζει να σταματά.

Λαρισινό χρώμα θα έχει η διοργάνωση Twin MMA 8 που θα γίνει στη Σόφια της Βουλγαρίας καθώς θα αγωνιστεί ο Ευάγγελος Χαρός. Έχοντας νικήσει στο Gfc 6 τον Σωκράτη Κερπάτσε με υποταγή στον πρώτο γύρο τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τον Βούγλαρο Βαλεντίν Μπενίσεφ που είναι οκτώ φορές αήττητος και είναι ένας ανερχόμενος αθλητής της Βουλγαρίας.

Τα... βαριά χαρτιά του ΜΜΑ!

Γράφτηκε από τον Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 09:58

Μάχες μέχρις... εσχάτων! Δυνατοί μαχητές μέσα στο κλουβί. Κόσμος να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα! Όλα αυτά αναμένονται στην μεγάλη γιορτή του ΜΜΑ το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου!

Η πανέμορφη Σκόπελος βρέθηκε στο επίκεντρο των Μικτών Μαχητικών Αθλημάτων, την Τετάρτη το βράδυ (30 Ιουλίου). Μια δυναμική και διαφορετική επίδειξη η οποία πραγματοποιήθηκε από το Κ-1 GYM, στο προπονητήριο της Σχολής, στο νησί των βορείων Σποράδων, συγκεντρώνοντας πολύ κόσμο που έφυγε εντυπωσιασμένος από το θέαμα που είδε.

Mεγάλη μάχη στις ΜΜΑ έκλεισε για το ''MMA Challenge Pro 2'' ανάμεσα στον Νέστωρα Μπατζέλα και τον Ιωάννη Αρζουμανίδη.

Ο Νέστορας Μπατζέλας αναδείχθηκε νικητής στη μεγάλη αναμέτρηση με τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης 09/04, σε ηλικία 54 ετών, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της επαγγελματικής πάλης, ο Ultimate Warrior.

Νέα προσθήκη στο UFC 166

Γράφτηκε από τον Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 23:00

Νέα προσθήκη στην κάρτα του φθινοπωρινού UFC 166 μετά από αυτή του Matt Grice Vs Jeremy Larsen και αυτή για την κατηγορία featherweight.

Νέος αγώνας για το UFC 166

Γράφτηκε από τον Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 12:55

Νέος αγώνας προγραμματίστηκε για το UFC 166 για την κατηγορία Featherweight