Αποφάσεις της Ολομέλειας της ΕΟΕ

Γράφτηκε από τον Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 10:02

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κατά τη συνεδρίαση τις 5ης Δεκεμβρίου εξέλεξε για τη συμπλήρωση των Επιτροπών και άλλων θέσεων, τους παρακάτω:

Τέλος έλαβε την προηγούμενη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου η πολύμηνη αντιπαράθεση για την Προεδρεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επανεκλογή του Σπύρου Καπράλου στη θέση του προέδρου.

Επιστολή έστειλε στον κ. Λάμπη Νικολάου, Επίτιμο Μέλος ΔΟΕ, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, κ. Σπύρος Καπράλος, ζητώντας του να κάνει άμεσα εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη μεγάλη της θλίψη για την ξαφνική απώλεια ανήμερα των Φώτων, του πρώην μέλους της Ολομέλειας (2001 - 2004) και πρώην Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομιών, Γιάννη Παντελίδη σε ηλικία 59 ετών.

Στα 12 μετάλλια έχει φτάσει η Ελλάδα στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας που γίνονται στη Πεσκάρα, με τη χώρα μας να είναι τρίτη στη γενική κατάταξη σε σύνολο 24 χωρών.

Πραγματοποιήθηκε στο Μονακό η 127η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής όπου ο Πρόεδρος της Τόμας Μπάχ έφερε προς ψήφιση 40 προτάσεις με σημαντικές αλλαγές που οδηγούν προς το μέλλον το Ολυμπιακό Κίνημα.

Θριαμβευτική ήταν η σημερινή ημέρα για την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων "Νanjing 2014" με την κατάκτηση τριών μεταλλίων, δύο ασημένιων κι ενός χάλκινου.

To πρώτο της μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων "Nanjing 2014". Στο βάθρο ανέβηκε η Αθηνά-Μαρία Αγγελοπούλου στο μονό σκιφ της κωπηλασίας.

Αναχωρεί αύριο Τρίτη (πτήση Lufthansa LH 1753, 12/8, 19.10) η ελληνική αποστολή που θα μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην πόλη Ναντζίνγκ της Κίνας.

13η Αθλητική Ημερίδα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

Γράφτηκε από τον Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 08:33

Στον Πειραιά θα γεμίσει μεθαύριο Τετάρτη 14 Μαίου, στις 9 το πρωί από χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που θα μετάσχουν στη 13η Αθλητική Ημερίδα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» που διοργανώνει η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) στα πλαίσια προώθησης του Αθλητισμού, του «Φίλαθλου Πνεύματος» και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των παιδιών.