Παπαδημητρίου Θωμάς

Παπαδημητρίου Θωμάς

Αθλητής πάλης του Αθλητικού Συλλόγου Επαρχίας Ελασσόνας "Παλαίστρα" και φοιτητής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης.

Πριν από ένα χρόνο, περίπου, έγραψα το «τελευταίο» μου άρθρο στο site. Βάζω σε εισαγωγικά τη λέξη «τελευταίο», επειδή τώρα ακριβώς παραβιάζω τα γραφόμενά μου.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 04:18

Το τελευταίο ανάγνωσμα

Ο περπατητής έχει ένα σκοπό. Να φτάσει κάπου. Και έναν δεύτερο. Να νιώσει κάθε του βήμα ξεχωριστά. Να γευτεί κάθε ερέθισμα και κάθε εμπόδιο. Κι αναρωτιέμαι ποιος από τους δύο σκοπούς είναι η πανάκειά του. Ο τερματισμός ή το συνεχές βίωμα;

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015 23:53

Τι Παρίσι, τι Ναϊρόμπι

Τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Γαλλία έχουν χιλιογραφτεί και δε χρειάζονται περαιτέρω ανάλυσης. Ανείπωτη τραγωδία. Αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι η πλήρης μεροληψία. Η διαφοροποίηση και η διαχώριση ανθρωπίνων ψυχών.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 18:25

Κολοκυθοκορφάδες αυγολέμονο

Τράπεζες κλειστές, ουρές στα ΑΤΜ, δημοψήφισμα, capital controls, εντάσεις στη Βουλή και δεν συμμαζεύεται. Τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά; Για πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

Σάββατο, 30 Μαΐου 2015 02:23

Κι η τιμιότητα;

Παρακολουθώντας το γνωστό και άκρως επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι, που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος, προβληματίστηκα για κάποια πράγματα. Διότι, το να ακροβατείς σε ψευδαισθήσεις και να κολυμπάς στα όνειρα άλλων, προκαλεί προβληματισμό, τουλάχιστον.

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 01:17

Υφυπουργέ, κ. Κοντονή, παραιτήσου

Με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, κ. Κοντονή, το πρωτάθλημα ξαναρχίζει, αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο. Με την υποσημείωση ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, τουλάχιστον γι’ αυτήν την αγωνιστική, ου μην και για την επόμενη και για όλες. Τι συνεπάγεται αυτό;

Χειμώνας, τζάκι, χωριό, γιαγιά, παιδιά, παραμύθια. Συνειρμικά εξάγεται η επόμενη λέξη στον καθένα, δημιουργώντας μία εικόνα ονειρώδη και ζεστή.

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 21:45

Ψηφοδέλτια σταύρωνα κι όλη νύχτα καύλωνα

Καθαρά τεχνικοί λόγοι δε μου επέτρεψαν να τηρήσω την υπόσχεσή μου και να δημοσιεύσω το δεύτερο άρθρο όσον αφορά τις εκλογές. Έγραψα προεκλογικά για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και θα ήταν άδικο να μη γράψω και για άλλα κόμματα. Άλλωστε, στις μέρες μας είναι εύκολο να παρεξηγηθείς.

Ο στίχος του τίτλου προέρχεται από το τραγούδι του Τζίμη Πανούση «εκλογές». Ένα τραγούδι γραμμένο τη δεκαετία του '80, σε μουσική του Τζίμη Πανούση και στίχους του... Γρηγόρη Ψαριανού.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 02:49

Δεν είναι και τόσο αθώος ο spiderman τελικά

Υπερήρωες του Hollywood. Εκατοντάδες ταινίες έχουν γυριστεί γύρω από αυτή τη θεματολογία. Χιλιάδες βιβλία και κόμικς έχουν γραφτεί με πρωταγωνιστές διάφορους υπερήρωες.

Σελίδα 1 από 5